Om oss

Affärsidé

Att med hjälp av kompetent personal och hög klass på fordon leverera kranlyft, transport- och maskinlösningar med högsta kvalitét, säkerhet och effektivitet.
Vi ska vara flexibla, lösningsorienterade, ha ett bra bemötande och förenkla vardagen för våra kunder med våra lösningar.

vision

Vi strävar efter att ha 100% nöjda kunder och ska vara kundens självklara val när det gäller transport- och maskinlösningar.
God tillgänglighet, hög servicegrad, och stort engagemang ska lösa våra kunders olika behov.

Vilka är vi?

N Lindbergs Transport & Container AB är ett flexibelt och lösningsorienterat företag som alltid sätter kunden i fokus. Vi har lång erfarenhet av att leverera med kunskap och känsla.
Vi är ett stabilt och tryggt företag, både i kvaliteten på utförda arbeten och ur en ekonomisk aspekt.
N Lindbergs Transport & Container AB bildades 1997 av Niclas Lindberg. Niclas har varit aktiv i åkeribranschen under hela sitt yrkesliv då han kommer från ett familjeföretag som verkat i Rossön i flera generationer.

Historia

Familjeföretaget etablerade sig i Märsta 1988 och 1997 startades ett eget aktiebolag. Det nya företaget gick in som delägare i Märsta Förenade Åkeri AB. Under 1994–2015 engagerade sig Niclas i Märsta Förenade Åkeri AB. Där har han varit aktiv som styrelseledamot, vice ordförande och slutligen som ordförande. 2020 etablerade företaget sig i Örnsköldsvik och blev då även delägare i VTG Entreprenad AB

Vad vi kan erbjuda

Vi kan hjälpa till med de flesta typer av tjänster inom transport- & maskin­­lösningar tillsammans med VTG Entreprenad AB i norr och med Märsta Förenade Åkeri AB i söder. I verk­samheten finns lastväxlare, kranbil, grävmaskiner, hjullastare samt flak och containrar. Det finns även en lång erfarenhet av kabel­förläggning och fiber­grävning. Behörighetsbevis från Elsäkerhetsverket finns. Vid funderingar, tveka inte att kontakta Niclas då det finns många möjligheter till olika typer av samarbete med den långa branscherfarenhet bolaget besitter.

Kontakta oss

N Lindbergs Transport & Container AB

Grävlingsvägen 27
89142 Örnsköldsvik
Niclas Lindberg
070-576 78 38
niclas@lindbergtrp.se